Умен спрей за баня с двуфазен пулвелизатор

  • Марка: Prouve
  • Кат. номер:592101

Имате ли впечатление, че вашата баня все още се нуждае от почистване? Ние го разбираме отлично, затова създадохме този универсален спрей, благодарение на който почистването в банята ще отнеме до пет минути. В състава му ще намерите комплекс за спиране на мръсотия. В резултат на това всяка следваща употреба предпазва повърхността, която се почиства, като по този начин предотвратява повторното утаяване на замърсяванията. И за да създадем условията за вас в най-луксозния СПА, ние използваме ароматни спрей масла директно от Франция.

Какво ще обичате: Умната формула за спрей означава, че отделяте по-малко време за почистване и ефектът трае. Това ще е нашата тайна сега. От вас зависи, ако го споделите с други членове на домакинството.

Какво ще ви осигури допълнителна сигурност: ароматни масла без алергени съгласно стандартите на IFRA (International Fragrance Association).

С какво още се занимаваме : антистатични компоненти, които образуват слой на повърхността, предотвратявайки утаяването на мръсотията.

Какво можете да измиете с него : практически всичко. Вана, мивка, биде, тоалетна, кран и дори големи подови и стенни повърхности.

Препоръчителни взаимозаменяеми аксесоари: двуфазна пръскачка

Какво мирише толкова красиво: пресен нар, вкусни сливи, бадеми и черешов цвят.

 
Архитектура на аромата:
 
Основна бележка: нар, слива, череша, лист от касис
 
Сърдечна нотка : черешов цвят, роза, лилия
 
Бележка за дълбочина: кехлибар, мускус, бадеми
 
500 мл.
10,30 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!