Минерална пудра и фдт, матираща, натуралнобежов

  • Марка: Prouve
  • Кат. номер:301004

Той е предназначен за хора с бързо мазна кожа, а също така е идеален за хора, чиято кожа има тенденция да блести в т. Нар. Т-зона (чело, нос, брадичка).

МИНЕРАЛЕН ПРАМЪР ЗА ПРАВО И ЛОЗА е хипоалергенен и деликатен, така че е подходящ и за чувствителна и раздразнителна кожа. Добавянето на зелена глина и титанов оксид позволява на козметиката да абсорбира излишния себум, а съдържащата се в него бяла глина изглажда кожата на лицето красиво.

За какво ще ви хареса: за ефекта на кадифена, тъпа кожа в продължение на много часове - дори с мазен тен и в горещо време.

Какво ще ви вдъхнови: Съставките, съдържащи се в козметиката, абсорбират излишния себум, така че лицето да изглежда по-свежо и да не блести.

Каква е нашата тайна : MATE SKIN е комбинация от абсорбционни и регенеративни свойства на зелената глина с изглаждаща бяла глина. И двата компонента са богати на микроелементи и минерални соли, които са от съществено значение за правилното функциониране на кожата ни. В резултат на това те подхранват перфектно и видимо изглаждат тена.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!