Ежедневен шампоан за подхранване и защита на косата

  • Марка: Prouve
  • Кат. номер:205001

Как да имаме здрава и красива коса? Силната и добре поддържана коса е нашата визитна картичка. Заложете на ефективната грижа, която ще ги направи здрави и блестящи. Нашият DAILY SHAMPOO РЕМОНТ & ЗАЩИТА за ежедневна употреба, създаден за нормална, суха и увредена коса, съчетава деликатните свойства за измиване с интензивна регенерация и защита. Съдържа екстракт от листа от бамбук, който предотвратява дразненето и предпазва косата от вредното въздействие на свободните радикали, и ботанически комплекс от 5 водорасли, който помага да се поддържа правилното ниво на влага. Към него добавихме богата на минерали морска вода от земните дълбини с укрепващи и минерализиращи ефекти.

Каква е нашата тайна: Keracyn ™ - активна съставка, която ясно подобрява състоянието на косата, укрепва я и предпазва от външни повреди, което води до поддържане на блясъка, типичен за здравата коса.

Защо ще ви хареса: за значително подобрение на състоянието на косата, която е по-трайна, блестяща, по-добре оформена и без фриз. Освен това са по-устойчиви на повреди, причинени от външни фактори, включително слънчева радиация.

Как да го използвате: нанесете шампоана върху мокра коса, нежно масажирайте и изплакнете. Повторете, ако е необходимо. Използвайте го заедно с възстановяване и защита на балсам за коса.

Това, което мирише толкова красиво: касис, бергамот, роза, момина сълза, мъх, мускус и кедрово дърво създават аромат, до който и двамата с удоволствие ще достигнете.

Keracyn ™: съставка, получена от артишок, предпазваща от разграждане на влакната на косата. Той осигурява целостта на люспите на космената обвивка, така че да може да действа като защитен щит.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!