Крем-спрей за почистване на мебели

  • Марка: Prouve
  • Кат. номер:594410

Мислите ли, че прахът върху вашите мебели се появява почти веднага след почистването? Това е възможно, защото дървените и ламинирани повърхности привличат прахови частици. За да разрешим този проблем веднъж завинаги, създадохме спрей за грижа за мебели, който почиства и се грижи за почистени повърхности, защитава ги от влага и действа антистатично, предотвратявайки повторното утаяване на праха. Съдържанието на авокадо и оризови масла и восък от карнауба осигурява на вашите мебели грижи и им придава нежен блясък. А уникалната композиция от аромати означава, че къщата има приятен аромат на иглолистна гора.

Защо ще ви хареса: за комбиниране на предимствата на деликатната, кремообразна емулсия с удобен спрей. Просто напръскайте и избършете повърхността със суха, мека кърпа.

Какво ще ви зарадва в него: добавянето на естествен восък от карнауба и емулсия с масло от авокадо и оризово масло прави мебелите ви нежно да блестят и цветът им се освежава. Забравете за ивиците и ивиците!

С какво го почиствате: лакирани дървени мебели, защитени мебели: антични, фурнировани, восъчни и смазани и изработени от дървоподобни материали (ламинати и фурнири). 

Какво мирише толкова красиво: свежи игли от сибирски бор, зелен мъх, розов пипер и чувствен мускус.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!