Гел за бяло пране

  • Марка: Prouve
  • Кат. номер:503004

Колко нюанса на бялото знаете? Снежнобял памук, кремаво бяла дантела, перлено бял сатен, млечно бяла коприна ... Всеки най-малък нюанс, всяко пречупване на светлината има значение. Ясно виждаме разликата между снежнобяла риза и рокля от алабастър бяла тафта. Ето защо формулата на нашия измиващ гел е разработена за защита на всички нюанси на бялото, а не само на тези снежни. Поддържа ги безупречна чистота, предотвратява посивяването и не оставя ивици. Оживява ярки цветове, оставяйки прането ви свежо и чудесно ароматно.

Което ще ви осигури допълнителна сигурност: формулата на белия сензор. Гелът не съдържа оптични избелвания, следователно е безопасен за всички нюанси на бялото и не причинява деликатни тъкани до сиво.

Какво ще ви зарадва в него: неговият гел, концентрирана формула. Благодарение на това той работи ефективно и не заема много място в рафтовете и издържа много дълго време.  

Каква е нашата тайна: формулата с активни ензими прави гела да работи чудесно при ниски температури (от 20 ° C). И както добре знаете, прането при по-ниски температури е полезно не само за дрехите ви, но и за финансите.

Което е особено важно за мъжете: разбираме, че може да не видите всички нюанси на бялото. Не се притеснявайте, не е нужно да ги разказвате всички. Нашата течност ще го направи перфектно за вас.

За какви тъкани можете да го използвате: можете да нанесете гела върху всички видове тъкани и върху всички ярки цветове и бяло, за мъжки и дамски дрехи.

Как мирише на бяло: обичаме да играем с аромати, поради което помолихме създателите, които ни сътрудничат, да създадат композиция, вдъхновена от бяло. Те майсторски съчетаха силата на белите цветя с нежността на памука и хладния акцент на снежинките.

Архитектура на аромата:

Горни нотки: снежинка, ябълка, виолетово, цитруси

Сърдечни нотки: жасмин, роза, памук

Нотка на дълбочина: мускус, кедър, брашнести нотки

1000 мл.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!