Гел за цветно пране

  • Марка: Prouve
  • Кат. номер:503006

Комбинирането на цветове може да бъде трудно, особено когато сянката на малиновия пуловер става по-млечна след следващото измиване и оранжевите панталони губят блясъка си. За да направят дрехите ви винаги да правят страхотно впечатление, ние създадохме гел, който перфектно предпазва цветовете от ефекта на пране. Той предотвратява прехвърлянето на пигменти между тъканите, което предпазва цветовете на тъканта още по-добре. Отсега нататък ние ще се грижим за интензивните цветове на вашите дрехи и за успешните многоцветни стилизации.

Какво ще ви зарадва в него: неговият гел, концентрирана формула. Благодарение на това той работи ефективно и не заема много място в рафтовете и издържа много дълго време.

Което ще ви осигури допълнителна сигурност: съставка, която предотвратява прехвърлянето на пигменти между тъканите.

Каква е нашата тайна: формулата с активни ензими прави гела да работи чудесно при ниски температури (от 20 ° C). И както добре знаете, прането при по-ниски температури е полезно не само за дрехите ви, но и за финансите.

Което е особено важно за мъжете: разбираме, че може да не успеете да различите всички цветове. Ако не знаете дали можете да изперете изумрудените й панталони с вашата тениска с аквамарин, нашият гел ви дава зелена светлина. Благодарение на компонента за пренасяне на пигменти, можете да перете всички цветове заедно (освен ако производителят на дрехи не посочи друго на етикета).

За какви тъкани можете да го използвате: гелът може да се използва за всички видове тъкани и за всички цветове, за мъжки и дамски дрехи.

Какво мирише на цветове: обичаме да си играем с аромати, затова помолихме създателите, които ни сътрудничат, да създадат композиция, отразяваща богатството на света на цветовете. Щом усетихме вибриращите нотки на кайсия и пулсирането на пикантни подправки, разбрахме, че никой друг аромат няма да му даде по-добро.

Архитектура на аромата:

Горни нотки: кайсия, роза, алдехид

Сърдечна нотка: здравец, иланг-иланг, подправки

Нотка на дълбочина: кумарин, мускус, пачули

1000 мл.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!