Гел за пране на тъмни и черни дрехи

  • Марка: Prouve
  • Кат. номер:503005

Красиво, наситено черно работи като магнит. Той привлича възхитителни погледи, но и всички прахове и прахови частици. Поленните отлагания върху влакната и камъка от твърда вода карат черните цветове да губят дълбочината си, а тъмните тъкани бледнеят и избледняват. За да се борим с този неблагоприятен ефект, ние създадохме гел, който не позволява замърсяването да се утаи и опетнява отново. Той предпазва тъканите срещу загуба на цвят, не оставя грозно ярки ивици и петна. Перфектно се грижи за дълбочината и интензивността на черните и тъмните цветове.

Какво ще ви осигури допълнителна сигурност: черна формула за защита.

Какво ще ви зарадва в него: неговият гел, концентрирана формула. Благодарение на това той работи ефективно и не заема много място в рафтовете и издържа много дълго време.

Каква е нашата тайна: формулата с активни ензими прави гела да работи чудесно при ниски температури (от 20 ° C). И както знаете, миенето при по-ниски температури е полезно не само за дрехите ви, но и за финансите. 

За какви тъкани можете да го използвате: гелът може да се използва за всички видове тъкани, за всички тъмни цветове и черни, за мъжки и дамски дрехи.

Как черно мирише: обичаме да играем с аромати, затова помолихме създателите, които ни сътрудничат, да създадат композиция, вдъхновена от елегантността на черното. Те ни очароваха с чувствен нокюр, съчетавайки класически нотки на роза и момина сълза с топли акценти от мускус.

Архитектура на аромата:

Горни нотки: цитруси, алдехид

Сърдечна нотка: черна роза, момина сълза

Нотка на дълбочина: дървесни нотки, кехлибар, мускус

1000 мл.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!