Ароматизиращ балсам за пране

  • Марка: Prouve
  • Кат. номер:503002

Когато поставите нов предмет в гардероба си, мечтаете, че той ще остане красив и приятен на допир колкото се може по-дълго. За да изглеждате приятно, не се сгъвайте и винаги изглеждайте свежо и елегантно. И ние сбъдваме вашите мечти! Благодарение на оставащата нова формула, балсамът ефективно се бори срещу първите признаци на стареене на тъканите. Защитава от деформация и напукване, намалява механичните повреди по време на измиване. Той се грижи цветовете на дрехите ви да останат живи и красиви. Освен това притежава фантастичен аромат, създаден в сътрудничество с френски парфюмери.

Какво ще ви зарадва в него: дълготраен аромат, с продължителност до 8 седмици. Затворихме ароматните си масла в микрокапсули, които действат като малки дифузори. Те не се разтварят във вода и се отварят само при носене на тъкани. Капсулите ще отделят масла с всяко ваше движение, обгръщайки ви в интензивния аромат на парфюма.

Което ще ви осигури допълнителна безопасност: балсамът е преминал редица подробни тестове, включително дерматологичен тест, потвърждаващ толерантността на кожата.

Коя е нашата тайна: обогатихме гела си с натурални масла.

За какво още се погрижихме: перфектната концентрирана формула. 1 литър = 4 литра. Харесваме такава математика!

За кои тъкани можете да го използвате: можете да използвате балсама върху всички видове тъкани и за всички цветове, за мъжки и дамски дрехи.

Какво мирише толкова красиво: тази композиция е същността на френския стил. Той хармонично съчетава класическите флорални нотки със сладостта на ванилията и шоколадовите пралинки. Цялото е фино увенчано със средиземноморски акценти, които носят дъх на лято, отпускаща свежест.

Архитектура на аромата:

Горни нотки: круша, касис

Сърдечна нотка: портокалов цвят, ирис, жасмин

Нотка на дълбочина: ванилия, шоколадови пралинки, боб от тонка, пачули

1000 мл.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!