Ароматизиращ омекотител за пране

  • Марка: Prouve
  • Кат. номер:503003

Скоро ще откриете колко меки и леки тъкани могат да бъдат. Ще почувствате колко приятни и нежни обгръщат кожата. Ще научите ново измерение на пухкавостта, без да наелектризирате. Ще се влюбите в красивия, дълготраен аромат с натурални масла, който сме създали в сътрудничество с френски парфюмери. И вечният проблем, който окачи прането, ще влезе в историята.

Което ще ви осигури допълнителна безопасност: гелът е преминал редица подробни тестове, включително дерматологичен преглед, потвърждаващ толерантността на кожата.

Коя е нашата тайна: обогатихме гела си с натурални масла.

За какви тъкани можете да го използвате: парфюмираният гел може да се използва за всички видове тъкани и за всички цветове, за мъжки и дамски дрехи.

Това, което мирише толкова красиво: чувственият и обгръщащ аромат на гела е завръщане към най-добрите традиции на френската парфюмерия. Богатият флорален букет е задълбочен с балсамовия аромат на сандалово дърво и топъл мускусен акцент. Дължи своята свежест и лекота на живите нотки на сицилианската мандарина. Просто чиста красота.   

Архитектура на аромата:

Горни нотки: гардения, мандарина, иланг-иланг

Средни нотки: жасмин, тубероза, портокалов цвят

Нотка на дълбочина: сандалово дърво, мускус, брашнести нотки

1000 мл.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!