Подсилваща и удължаваща спирала

  • Марка: Prouve
  • Кат. номер:302001

Защо ще ви хареса: за видимо подобрение на състоянието на миглите: намалена чупливост и повишена издръжливост. Вашите мигли ще станат по-плътни и по-силни.

Какво ще ви зарадва: лека, кремообразна консистенция с лъскав завършек в наситено черно и перфектно съчетана, прецизна, силиконова четка, която гребе перфектно миглите, обгръщайки ги старателно с маса. Благодарение на това приложение дори и на най-слабите косми няма да ви създаде проблем, а миглите ви ще бъдат максимално удължени, флиртуващо подчертани и ще придобият изключителен обем.

Което ще ви осигури допълнителна сигурност: хипоалергенна, лека формула, препоръчвана и за жени с чувствителни очи и носещи контактни лещи. Погрижихме се и за прегледи под наблюдението на офталмолог.

Каква е нашата тайна: Изключително богата формула, съдържаща: удължаваща гумена маслена мастика от вечнозеленото дърво Pistacia lentiscus; KERANUTRI ™ , естествена, универсална активна съставка, която увеличава диаметъра, еластичността и здравината на миглите, намалява тяхната чупливост и допълнително изглажда. Укрепва увредените и здрави мигли. наричан "течно злато", укрепващ арганово масло .

Което означава, че няма да го замените с каквото и да е друго: удобство и комфорт както по време на нанасяне, така и за премахване на грим. УДЪЛЖИТЕЛНО Укрепване MASCARA не залепва и не натоварва миглите, а благодарение на восък, устойчив на висока температура - не се размазва и не се размазва. Не се отразява върху клепачите и бузите, оставяйки миглите меки и еластични. Осигурява дълготраен ефект и безупречен грим за часове.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!