Водоустойчив молив за очи 1 DEEP BLACK

  • Марка: Prouve
  • Кат. номер:302007

Ако искате гримът ви да придобие уникален характер и да направи външния вид хипнотизиращ, сложете вечна линия на клепачите си. Той перфектно разширява очите и подчертава линията на миглите, а в същото време е много женствена! За да бъде такъв грим изключително издръжлив, дори и в екстремни условия, изберете нашия WATERPROOF EYE PENCIL. Благодарение на него можете да създадете перфектна, гладка линия в интензивен цвят с един ход.

За какво ще я харесате: за кадифена, кремообразна текстура и мека пръчка, идеална за нежна кожа на клепачите. Пастелът е силно пигментиран и цветът му не се променя или избледнява, изглежда свеж през целия ден.

Какво ще ви зарадва в него: моливът е устойчив на вода и метеорологични условия. Идеален за горещо и дъждовно време. Не се размазва, не се разпада и не се отразява върху клепача. Осигурява безупречен грим - до 12 часа. Това е идеална козметика за активни жени.

ак да го използвате: издърпайте щифта и изглаждане инсулт начертаете линия. Удобният, автоматичен молив е лесен за нанасяне и благодарение на вградената острилка винаги ще го държите в оптимален фокус.

Какво още си струва да знаете за него: пастелът е изследван под наблюдението на очен специалист. Той има деликатна формула без мирис, така че може да се използва и от хора с чувствителни очи и носещи контактни лещи.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!