Доставка

Доставката е напълно безплатна до всеки посочен адрес на територията на България и се извършва в рамките на 1-2 работни дни чрез куриерска фирма Еконт Експрес. Поръчки направени след 14:00 часа се обслужват на следващия работен ден. Доставки в извън работно време, през уикенда или по време на официални празници се обслужват на първия работен ден. При финализиране на поръчката, когато попълвате Вашите данни и детайли, ще имате възможност да изберете една от двете опции - доставка до адрес или до офис на Еконт.

Всички поръчки в http://bijutomi.com/ се изпращат с опции "Преглед" и "Тест". Това са опции, които позволяват да отворите Вашата пратка и в рамките на 15 минути да огледате и тествате стоката, след което да прецените дали да го закупите. Ако решите да откажете пратката след преглед, то връщането й е за Ваша сметка.

При получаване на пратката, преди да впишете своето име и подпис като получател на пратката, се уверете в целостта на опаковката на пратката. В случай на констатирани увреждания на опаковката, моля свържете с нас, за да реагираме навреме. Ако в рамките на 2 работни дни не получите обаждане за потвърждение на поръчката, моля свържете се с нас, да проверим за възникнал евентуален проблем.

Връщане на продукт:

Всяка закупена стока може да бъде върната в рамките на 14 дни! В случай на отказ от направената поръчка и желание за връщането й, потребителят е длъжен да заплати разходите по доставката. Условията за връщане на часовник са:
- наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката;
- стоката е в ненарушен търговски вид, т.е не е ползвана/носена, придружен е с всички етикети и фолиа, и е в запазена оригинална (ненарушена) опаковка.