За нас - стани консултант на Prouve

За нас - стани консултант на Prouve

Всеки, който иска да предлага или да пазарува за себе си с отстъпка продуктите на Prouve е добре дошъл в моя екип!
Линк за регистрация:


https://prouve.com/register?partner=20042867

 

РЕГИСТРАЦИЯТА Е БЕЗПЛАТНА И НЕ СЕ ОБВЪРЗВАТЕ ПО НИКАКЪВ НАЧИН!!!

Prouvé е голяма и много бързо развиваща се международна компания, която само за две години разшири бизнеса си по производство и дистрибуция на парфюми, козметика и почистващи продукти. Всички продукти са от висок клас и могат да се поръчват в 30 държави. Всеки, който желае има възможност да си поръчва сам парфюмите и препаратите PROUVE! Може да поръчвате за себе си, приятелите, семейството или да ги предлагате като партньор на компанията и да печелите от това! Лесно е! Регистрирайте се!

 

Фирмата разполага с над 25 вида перилни и почистващи препарати, които са хипоалергенни! Не съдържат белина, хлор или други вредни съставки! Не дразнят носа и очите, не предизвикват задух и трудно дишане! Аромата им е приятен и деликатен, което прави почистването лесно и малко по-приятно. Препаратите са биоразградими, а опаковките им се рециклират. Не са тествани върху животни. Много почистващи фирми избират препаратите на Prouve, именно заради качествата, които имат, за да могат клиентите им да са доволни! 

 

Компанията предлага и минерална козметика, която е изцяло натурална.

 

Парфюмите PROUVE са произведени в Грас - Франция, които са еквивалент на световни марки парфюми! Съдържат 20% етерични масла, което автоматично ги поставя в категорията Perfume. Компанията PROUVE не харчи пари за реклама и скъпи опаковки(шишета) и затова парфюмите им са толкова евтини и много търсени! 

 

Ако проявите интерес и имате нужда от помощ, не се колебайте да се свържете с мен на телефон:

 

0888 017 391 или лично съобщение във фейсбук:

https://www.facebook.com/bijutomi.com.prouve/